Prosimy o cytowanie według poniższego schematu:
Nazwisko, I., Nazwisko, II. (rok). Tytuł artykułu/opracowania. Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 3/4(11), 11-14.
|
SPIS TREŚCI IPS 3/4-2014(11)
Contents 2014 Vol. 3/4 No. 11
ARTYKUŁY NAUKOWE AUTORSKIE
Author scientific articles
BOSS Janusz
Piwo dawniej i dzisiaj
The beer yesterday and today
ARTYKUŁY NAUKOWE RECENZOWANE
Peer–reviewed scientific articles
GORZELANY Józef, MATŁOK Natalia
Badanie wybranych właściwości mechanicznych i chemicznych korzeni buraków cukrowych
The study of selected mechanical and chemical properties of sugar beet roots
PANASIEWICZ Marian, MAZUR Jacek, NADULSKI Rafał, ZAWIŚLAK Kazimierz, SOBCZAK Paweł
Wybrane aspekty innowacyjności oraz zasad i procedur opracowywania nowego produktu spożywczego
Chosen aspects of innovation and the rules and procedures for the development of a new food product
SADKIEWICZ Jacek, FLIZIKOWSKI Józef
Konstrukcyjne podwyższanie wydajności wielotarczowych rozdrabniaczy ziaren zbóż
Constructional improving the performance of multi discs crushers of grains
ZAWIŚLAK Kazimierz, SOBCZAK Paweł, PANASIEWICZ Marian, MAZUR Jacek, NADULSKI Rafał,
Wpływ wielkości frakcji otrąb pszennych na jakość granulatu
Effect of fractions of wheat bran on the quality of the granules
|