PLACÓWKI DYDAKTYCZNE I NAUKOWO – BADAWCZE
Didactic and Scientific Institutions Research
Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Wydział Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
KONFERENCJE, SYMPOZJA, WARSZTATY NAUKOWE, TARGI, WYSTAWY
Conferences, Symposia, Scientific Workshops, Trade Fair and Events
XII Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Teoretyczne i Aplikacyjne Problemy Inżynierii Rolniczej"
VI Ogólnopolska Konferencja „Operacje Mechaniczne Inżynierii Procesowej”
XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN „Innowacyjność w Nauce o Żywności i Żywieniu"
XLI Międzynarodowa Konferencja Naukowa CIGR „Trends in Agricultural Engineering"
MIR-PIB na II Międzynarodowej Konferencji Karpiowej we Wrocławiu
II Sympozjum Naukowe „Drobnoustroje - Tradycja i Nowoczesność w Produkcji i Utrwalaniu Żywności"
XVIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Postęp w Inżynierii Żywności”
Kalendarium Konferencji
Targi POLAGRA 2013
Targi SyMas
Targi Kraków 201339
Kalendarium Targów
INFORMATOR NORMALIZACYJNY
Reference standardization
OWCZAREK Lubomiła
Informacje o właściwościach żywności zgodnie z PN-EN 16104:2013-06.
Dane dotyczące żywności - struktura i format wymiany
Nowości Normalizacyjne z 2013 r.
LUDZIE NAUKI
People of Science
Prof. dr hab. Andrzej Neryn
Tytuły i stopnie naukowe
INFORMACJE WYDAWNICZE
|