INŻYNIERIA PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO - KWARTALNIK NAUKOWO-TECHNICZNY

Polish Journal of Food Engineering_ISSN 2084-9494_e-ISSN 2300-2018

  • Zwiększ rozmiar czcionki
  • Domyślny  rozmiar czcionki
  • Zmniejsz rozmiar czcionki

IPS - czasopismo recenzowane

Email Drukuj PDF

Szanowni Czytelnicy,

Drodzy Koledzy,


Kierujemy do Was numery kwartalnika naukowo – technicznego.

Od wielu lat, środowisko naukowe wyższych uczelni w Polsce prowadzących działalność naukowo – badawczą w dziedzinie inżynierii przetwórstwa spożywczego, postulowało potrzebę stworzenia specjalistycznego czasopisma. Wychodząc naprzeciw potrzebom powstała grupa inicjatywna złożona z przedstawicieli wywodzących się z Politechniki Koszalińskiej i Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Z pomocą materialną Polskiego Towarzystwa Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ, podejmujemy działania stworzenia ogólnopolskiego czasopisma naukowo – technicznego.


Prof. Jarosław Diakun

Prof. Dariusz Andrejko

 

  • English (United Kingdom)

IPS_Newsletter


Name:

Email: