Prosimy o cytowanie według poniższego schematu:
Nazwisko, I., Nazwisko, II. (rok). Tytuł artykułu/opracowania. Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 3/4(11), 11-14.
|
SPIS TREŚCI IPS 2/4-2014(10)
Contents 2014 Vol. 2/4 No. 10
ARTYKUŁY NAUKOWE AUTORSKIE
Author scientific articles
FILZIKOWSKI Józef
Kognitywne monitorowanie przetwórstwa
Cognitive machinery processes monitoring
ARTYKUŁY NAUKOWE RECENZOWANE
Peer–reviewed scientific articles
MARUSIAK Damian, MICHALSKA-POŻOGA Iwona
Wpływ technik pakowania próżniowego na jakość sensoryczną i mikrobiologiczną wybranych produktów przemysłu mięsnego
Comparative investigations of evaluation methods of the kinetic durability of pellets
MIESZKALSKI Leszek
Komputerowe wspomaganie konstrukcji modelu geometrycznego podstawowych elementów morfologicznych jaja strusiego
Design computer-aided geometric model basic morphological elements ostrich eggs
OBIDZIŃSKI Sławomir
Badania porównawcze metod oceny wytrzymałości kinetycznej granulatu
Comparative investigations of evaluation methods of the kinetic durability of pellets
SOBCZAK Paweł, ŻUKIEWICZ-SOBCZAK Wioletta, PANASIEWICZ Marian, ZAWIŚLAK Kazimierz, MAZUR Jacek
Ocena czystości mikrobiologicznej farszu parówek oraz cech jakościowych wykorzystanych osłonek
Assessment of microbiological purity hot dog sausages and qualitative characteristics of used casings
|