INŻYNIERIA PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO - KWARTALNIK NAUKOWO-TECHNICZNY

Polish Journal of Food Engineering_ISSN 2084-9494_e-ISSN 2300-2018

  • Zwiększ rozmiar czcionki
  • Domyślny  rozmiar czcionki
  • Zmniejsz rozmiar czcionki

2/4-2017(22)

Email Drukuj PDF

SPIS TREŚCI IPS 2/4-2017(22)

Contents 2017 Vol. 2/4 No. 22

ARTYKUŁY NAUKOWE AUTORSKIE

Author scientific articles

 

NOSAL Stanisław

Strategie obsługiwania maszyn spożywczych

Strategies for handling food processing machines

 

 

ARTYKUŁY NAUKOWE RECENZOWANE

Peer–reviewed scientific articles

 

DOWGIAŁŁO Andrzej, KOSMOWSKI Mariusz

Mechaniczne odłuszczanie ryb część 2

Mechanical fish degreasing part 2


OLESIŃSKA Katarzyna, LUCHOWSKA Katarzyna, SUGIER Danuta, WILCZYŃSKI Kamil

Wpływ sposobu pozyskiwania na wybrane właściwości oleju konopnego

The effect of method on the selected properties hemp oil processing


SAWICKI Wojciech

Zastosowanie techniki PCR do weryfikacji autentyczności produktów wołowych i z wołowiną

Application of the PCR test to verify the authenticity of beef and beef products


WROŃSKA Magdalena, PIEPIÓRKA-STEPUK Joanna, MIERZEJEWSKA Sylwia

Ocena bezpieczeństwa żywności i funkcjonowania systemu HACCP w zakładzie przetwórstwa rybnego

Evaluation of food safety and working of HACCP system in fish processing plant

 

 

 

KONFERENCJE, SYMPOZJA, WARSZTATY NAUKOWE, TARGI, WYSTAWY

Conferences, Symposia, Scientific Workshops, Trade Fair and Events


Kalendarium Konferencji

 

POLFISH – Międzynarodowe Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych

Międzynarodowe Targi Gastronomii i Wyposażenia Hoteli Polagra Gastro i Invest Hotel – zapowiedź

Międzynarodowe Targi Technologii Spożywczych Polagra Tech i Targi Opakowań dla Przemysłu Spożywczego Pakfood – zapowiedź

Międzynarodowe Targi Wyrobów Spożywczych Polagra Food – zapowiedź

Kalendarium Targów

 

INFORMATOR NORMALIZACYJNY

Reference standardization

 

MIERZEJEWSKA Sylwia

Zarządzanie ryzykiem

Risk management

Nowości Normalizacyjne z 2017 r.

 

LUDZIE NAUKI

People of Science

Tytuły i stopnie naukowe


INFORMACJE WYDAWNICZE


 

  • English (United Kingdom)

IPS_Newsletter


Name:

Email: